loveandhappinessisme.blogg.se

Mindfulness * Love * Happiness * Awareness * Confidence * Self-esteem * Oneness * Creativity *

Believe in yourself

                          


Har du fastnat i gamla hjulspår? Vet du inte riktigt vad du vill eller var du är på väg? Upplever du avsaknad av stöd eller har du fastnat i ett offertänk? 

Sätt dig ner i lugn och ro. Rita upp ett kryss på ett vitt papper. I första rutan ritar du symboler eller skriver människor. Eftersom vi är olika så lär vi också in olika, vissa behöver rita andra skriva. Vilket du väljer är ok. I andra rutan skriver/ritar du miljöer och omständigheter. I tredje rutan skriver/ritar du glädje och lust. I sista rutan skriver/ritar du energitjuvar. 

I första rutan med människor ska du fundera över vilka människor du omger dig med och hur de påverkar dig. Skriv, rita eller fundera bara. 

I andra rutan ska du fundera på vilka miljöer och omständigheter som du befinner dig i och vilken inverkan dessa har på dig. Till exempel om du ofta upplever att det är obehagligt att stå framför publik hur känns obehaget, finns det någon anledning? Likadant om du är i skogen och trivs där, hur påverkar skogen dig. Skriv, rita eller bara fundera.

I tredje rutan ska du fundera på vad du behöver för att känna mer lust i livet. Vad skänker dig glädje? Vad mår du bra av? Skriv, rita eller fundera.

I sista rutan behöver du fundera på vad eller vem som stjäl energi ifrån dig och hur du kan undvika detta? Viktigt att du noga tänker igenom, utvärderar och aktivt gör en handlingsplan för att du ska kunna leva precis så som du vill leva. 

Gör en handlingsplan utifrån dina tankar och insikter. Forma ditt liv precis så som du önskar det :) 

Lycka till! 

Bild: thehappyplace.ca